17 Ekim 2011 Pazartesi

Özel Üretim L Köşe Koltuk Takımı Modoko Kalitesi Modern Tasarım Süper Kalite

Özel Üretim Köşe Takımı Sandıklı
Görmüş olduğunuz köşe koltuk, Asido Koltuk Tarafından özel olarak üretilmiş olup, kaliteli bir üründür.
İskelet Aksamında gürgen ağaç kullanılmış olup, 15 yıl ve üzeri ömürlüdür. Kumaşı, Microfibers® Savoy kolleksiyonundan kırmızı olarak seçilmiştir.

Asido Koltuk® tüm müşterilerine özel ölçülü köşe takımlarını, müşterilerinin adreslerinden ölçü alarak, gerektiğinde mimarlarına çizimler yaptırtarak üretmektedir. Kumaş, deri, renk, ölçü gibi seçeneklerin tamamı müşterinin seçeneğindedir.

Koltuklarda iskelet ve kumaş arasına kullanılan malzemelerde dahi beyaz sünger kullanımıyor. Herşeyin en iyisi kullanılarak, müşteriye özel üretiliyor.

Köşe Koltuk Takımı İskelet aksamı, Sandıklı
Soldaki resimde de gördüğünüz gibi iskelet aksamında kullanılan gürgen ağacı 15 yıldan fazla ömre sahip olup, kullanıma ve kullanma ortamına bağlı olarak ömürlük bile diyebiliriz.

Sizlerde salonlarınız için özel olarak koltuk takımları, köşe koltuk takımları yaptırmak için Asido Koltuk® firmasını tercih edebilirsiniz.

Firmanın web sitesini ziyaret etmek ve daha fazla ürün görmek, bilgi edinmek için www.asidokoltuk.com adresini ziyaret ediniz.

Asido Koltuk® Modoko'da imalatçı bir firma olup, tamamen özel çalışmakta ve adresinizde ölçülendirme yapmaktadır. gerektiğinde mimari çizimler yaptırarak, düşündüğünüz koltuk tasarımlarını görsel olarak görebilme imkanına sahipsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder