17 Ekim 2011 Pazartesi

Büyük Salonlarınız için Modern Yuvarlak Koltuk Oturma Grupları Tasarımları

Asido Koltuk® firması müşterilerine özel tasarım yapmakta olan maksimum kalitede üretim yapmakta olan bir firmadır. Firma, tüm tasarımlarını, ürettiği koltukları tamamen kendi üretim tesisinde yapmakta olup web sitesinde Online sipariş sistemi ile müşterilerinin siparişlerini teslim alıncaya kadar iskelet, döşeme aşamalarını ayrıntılarıyla müşterilerinin takibine sunmaktadır.

Asido Koltuk'ta fiyatlar, imalatçı firma olamsı nedeniyle oldukça uygundur. Maksimum kalitede, en iyi kumaş, deri markaları, silinebilir, leke tutmaz her çeşit kaplama metaryelleri müşterilerinin beğenisine sunulmuştur.

Kısaca, Asido Koltuk® tüm Türkiye'ye özel sipariş üzere maksimum kalitede çalışan bir firmadır. Sizlerde Asido Koltuk'tan salonlarınıza, oturma odalarınıza, ofislerinize özel koltukları imalatçı fiyatlarına hiç arkanıza bakmadan güvenle alabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti en üst düzeydedir.

Asido Koltuk Ürünlerini; Köşe Koltuk Takımları, Koltuk Takımları Oturma Grupları, Özel Ofis Koltukları, Chester Koltuk Takımları ve Josefin Koltuklar sayfalarından bulabilirsiniz.

Asido Koltuk Takımları web sitesi : www.asidokoltuk.com

1 yorum: