19 Ekim 2011 Çarşamba

2012 Köşe Koltuk Takımı Modelleri Deri Kumaş Renk Özel Ölçü Seçenekleriyle Modoko Kalitesi

2012 Köşe Koltuk Takımı Modelleri

Asido Koltuk® müşterilerinin beğenisine sunduğu koltuk modellerini geliştirmeyide ihmal etmemektedir. 2011'in bu son aylarına yaklaştıkça 2012 köşe koltuk modellerinide ar-ge çalışmasına sunmaktadır.

Hergün yeni bir model üzerinde çalışan Asido Koltuk® sizin memnuniyetiniz için çaba harcamaktadır.

Her modelde gürgen ağacı kullanarak en kaliteli malzeme ile en kaliteli işçiliği sağlamaktadır. kumaşlarının kalitesini siz değerli müşterilerine bırakan Asido Koltuk® kumaş deri ve renk seçenekleri için sizleri teşhir ürünlerini görmek için davet etmektedir.

2012 köşe koltuk modellerinden beğendiğinizi yaptırmaya karar verip siparişi verdiğinizde, evinizin ölçüleri için sizlerden randevu almaktadır.

Asido Koltuk® her modelde özel çalışarak kaliteli malzemeyi işçiliği en uygun fiyatlara çıkartmaktadır.

Asido Koltuk® imalatçı firma olmasının avantajını kullanarak websitesinde olan modellerin dışında sizlerin başka yerlerde gördüğünüz beğendiğiniz koltuk takımı modellerinide yapmaktadır.

Yeterki siz beğenin gerisini Asido Koltuk® halleder.


Üretimini yaptığı Modeller; Köşe Koltuk Takımları, Modern Koltuk Takımları, Ev Tipi Ofis Koltukları, Chesterfield ve Josefin Koltuklar.

18 Ekim 2011 Salı

Real Köşe Koltuk Takımı Işıklı Özel Ölçülü Modern Tasarım

Real Köşe Koltuk Takımı Işıklı
Asido Koltuk® tarafından üretilen bu köşe koltuk takımı sizlere özel ölçülerde ve kumaş seçimlerinize göre yapılmaktadır. Işıklı olması odanıza ayrı bi hava katacak. Gece lambası olarakta kullanabileceğiniz bu ışıklı kısmı tek veya 2 tane yaptırabilirsiniz.

İskelet kısmında kullanılan gürgen ağacı fırınlanmış olup 15 yıla kadar ömürlüdür.

Minder, sırt minderi ve kılletlerde kullanılan kumaşta seçilen suet kumaş; su geçirmeyi erteleme özelliğine sahiptir. Takımın kasa ve sırt bölgesinde ise beyaz deri seçilmiştir. Deri kumaş silinebilme özelliğine sahip olup ufacık lekeler bile kolaylıkla çıkartılabilmektedir.

Asido Koltuk® her müşterisiyle ayrı ayrı ilgilenip fiyat almak için bile gelen müşterisine özel olduğunu hissettirmektedir. Her siparişini müşterilerinin kendilerine özgü ölçüleriyle yaparak kaliteli işçiliğini ortaya koymaktadır.

İskeleti müşterinin ölçülerine göre hazırlandığı gibi tasarımıda müşterilerin isteklerine göre değiştirilmektedir. Yandaki modelde de görüldüğü gibi ışıklı kısmın yeri değiştirilerek müşterilerin istedikleri yere konmaktadır.


Asido Koltuk® olarak her üründe en kaliteli malzemeleri düşük maliyetlerle müşterilerin isteklerine uygun şekilde hazırlamaya özen göstermektedir.

Asido Koltuk® tercih etmenizdeki ilk ve özel sebeb; sizlerin isteklerine uygun kaliteli malzemeyi ugun fiyatlara hazırladığımızdır.

www.asidokoltuk.com adresini ziyaret ederek tüm modellerimizi görebilirsiniz.

Bünyesinde bulundurduğu koltuk türleri; Köşe Koltuk Takımları, Modern Koltuk Takımları, Ev Tipi Ofis Koltukları, Chesterfield ve Josefin Koltuklar.

17 Ekim 2011 Pazartesi

Özel Üretim L Köşe Koltuk Takımı Modoko Kalitesi Modern Tasarım Süper Kalite

Özel Üretim Köşe Takımı Sandıklı
Görmüş olduğunuz köşe koltuk, Asido Koltuk Tarafından özel olarak üretilmiş olup, kaliteli bir üründür.
İskelet Aksamında gürgen ağaç kullanılmış olup, 15 yıl ve üzeri ömürlüdür. Kumaşı, Microfibers® Savoy kolleksiyonundan kırmızı olarak seçilmiştir.

Asido Koltuk® tüm müşterilerine özel ölçülü köşe takımlarını, müşterilerinin adreslerinden ölçü alarak, gerektiğinde mimarlarına çizimler yaptırtarak üretmektedir. Kumaş, deri, renk, ölçü gibi seçeneklerin tamamı müşterinin seçeneğindedir.

Koltuklarda iskelet ve kumaş arasına kullanılan malzemelerde dahi beyaz sünger kullanımıyor. Herşeyin en iyisi kullanılarak, müşteriye özel üretiliyor.

Köşe Koltuk Takımı İskelet aksamı, Sandıklı
Soldaki resimde de gördüğünüz gibi iskelet aksamında kullanılan gürgen ağacı 15 yıldan fazla ömre sahip olup, kullanıma ve kullanma ortamına bağlı olarak ömürlük bile diyebiliriz.

Sizlerde salonlarınız için özel olarak koltuk takımları, köşe koltuk takımları yaptırmak için Asido Koltuk® firmasını tercih edebilirsiniz.

Firmanın web sitesini ziyaret etmek ve daha fazla ürün görmek, bilgi edinmek için www.asidokoltuk.com adresini ziyaret ediniz.

Asido Koltuk® Modoko'da imalatçı bir firma olup, tamamen özel çalışmakta ve adresinizde ölçülendirme yapmaktadır. gerektiğinde mimari çizimler yaptırarak, düşündüğünüz koltuk tasarımlarını görsel olarak görebilme imkanına sahipsiniz.

Büyük Salonlarınız için Modern Yuvarlak Koltuk Oturma Grupları Tasarımları

Asido Koltuk® firması müşterilerine özel tasarım yapmakta olan maksimum kalitede üretim yapmakta olan bir firmadır. Firma, tüm tasarımlarını, ürettiği koltukları tamamen kendi üretim tesisinde yapmakta olup web sitesinde Online sipariş sistemi ile müşterilerinin siparişlerini teslim alıncaya kadar iskelet, döşeme aşamalarını ayrıntılarıyla müşterilerinin takibine sunmaktadır.

Asido Koltuk'ta fiyatlar, imalatçı firma olamsı nedeniyle oldukça uygundur. Maksimum kalitede, en iyi kumaş, deri markaları, silinebilir, leke tutmaz her çeşit kaplama metaryelleri müşterilerinin beğenisine sunulmuştur.

Kısaca, Asido Koltuk® tüm Türkiye'ye özel sipariş üzere maksimum kalitede çalışan bir firmadır. Sizlerde Asido Koltuk'tan salonlarınıza, oturma odalarınıza, ofislerinize özel koltukları imalatçı fiyatlarına hiç arkanıza bakmadan güvenle alabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti en üst düzeydedir.

Asido Koltuk Ürünlerini; Köşe Koltuk Takımları, Koltuk Takımları Oturma Grupları, Özel Ofis Koltukları, Chester Koltuk Takımları ve Josefin Koltuklar sayfalarından bulabilirsiniz.

Asido Koltuk Takımları web sitesi : www.asidokoltuk.com